Uitvoering -> Algemeen

Informatie Kaartverkoop Uitvoering

Publicatie: 10-02-2019

De kaarten voor onze uitvoering zijn dit jaar uitsluitend te bestellen via onze website www.svod.nl. De kaartverkoop loopt van 16 februari tot en met 15 maart, dit is tot een week voor de uitvoering. In deze laatste week is er geen digitale verkoop mogelijk.
Voor het bestellen van kaarten volgt u de link naar de bestelpagina op onze website. Op deze pagina dient u uw gegevens in te vullen en aan te geven hoeveel kaarten u voor elke voorstelling wilt bestellen. Na het verzenden van de bestelling doormiddel van de bestel-button zal er een mail naar u worden gestuurd waarin een link staat om de bestelling te bevestigen. De kaarten dienen betaald te worden doormiddel van een bankoverschrijving, helaas kunnen wij geen andere betaalmethode aanbieden. De gegevens voor deze bankoverschrijving vindt u in bovengenoemde mail. Zodra u uw bestelling hebt bevestigd zijn de kaarten voor u gereserveerd.

Op het moment dat de betaling bij ons binnen is en gecontroleerd, ontvangt u wederom een mail met de bevestiging dat de kaarten voor u klaar liggen.

Mocht er binnen 5 dagen geen betaling bij ons binnen zijn dan zult u een herinnering ontvangen om uiterlijk binnen 2 dagen alsnog de betaling te voldoen. Na deze 2 dagen zal de bestelling worden geannuleerd als er geen betaling is ontvangen.

De betaalde kaarten kunnen worden opgehaald op vrijdag 22 maart van 19:00 uur tot 20:30 uur bij onze kassa in de hal van de Scheg.  Eventueel kunnen de kaarten ook worden opgehaald tot een half uur voor aanvang van de voorstelling op zaterdag 23 maart, maar houdt u er dan rekening mee dat het erg druk kan zijn.

Prijzen

Soort kaart Tijd voorstelling Kosten per kaart
1e Middagvoorstelling 13:00 uur - 14:45 uur € 5,00
2e Middagvoorstelling 15:45 uur - 17:30 uur € 5,00
Avondvoorstelling 19:00 uur - 20:45 uur € 5,00
Passe-partout 1e en 2e Middagvoorstelling - € 8,50
Passe-partout 1e Middagvoorstelling en Avondvoorstelling - € 8,50
Passe-partout 2e Middagvoorstelling en Avondvoorstelling - € 8,50
Passe-partout 1e en 2e Middagvoorstelling en Avondvoorstelling - € 11,50
BESTEL UW KAARTEN

 

Wij hopen dat van de voorstelling zult genieten.

De uitvoeringscommissie SVOD.

KEI13
Wezenland 582
Deventer
Sportcentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1
Deventer
© 1997 - 2019 SVOD Deventer
Alle rechten voorbehouden