Afdelingen -> Recreatief Turnen -> Informatie
Gymnastiek
Turnen
Informatie

Informatie

Publicatie: 23-08-2015
Sportkleding 
 
Tijdens de lessen is het dragen van sportkleding voorgeschreven. Ook is er de mogelijkheid om na afloop te douchen. Het dragen van sport/ balletschoenen is niet verplicht maar wordt wel aangeraden.
 
Een voorbeeld van sportkleding hieronder:
 
 
Kleuters
 
T-shirt of hemdje,  korte of lange sportbroek. Blote voeten of sportschoenen.
 
 
Jongens en Meisjes
 
T-shirt met korte of lange sportbroek. Blote voeten of lichte sport-/ balletschoenen. Lange haren tijdens de les altijd in een staart dragen of een haarband. Jongens en meisjes kunnen eventueel een turnpakje dragen. Sieraderen tijdens de les zoveel mogelijk uit of af. (kleine oorknopjes en ringetjes zijn toegestaan), in verband met de veiligheid
 
 
Aanmelden 
 
U bent altijd welkom om te komen kijken tijdens de gymnastiekles. Mee doen is natuurlijk veel leuker!! U krijgt 2 proeflessen van SVOD. Kies uit het lesrooster de les die het beste bij u past en meldt u voor aanvang even bij de leiding en geef aan dat het om een proefles gaat. Normaal gesproken zijn er geen wachtlijsten voor de gymnastieklessen. Mocht een groep erg vol zijn dan kan in overleg met de trainer nadere afspraken gemaakt worden, of u kiest een andere les uit ons rooster.
 
De trainer regelt later met u de aanmelding van uw zoon of dochter.
 
 
Verandering van les of opzeggingen:
 
Natuurlijk kan het voorkomen dat uw zoon of dochter wil wisselen van afdeling. Bijvoorbeeld van Gymnastiek naar Trampolinespringen. Geef dit bij beide leiders aan en zij zorgen dat de ledenadministratie in kennis wordt gesteld.
Wilt u het lidmaatschap opzeggen, dan kan dit via het afmeldingsformulier dat de leiding voor uw heeft, of is te downloaden van de site. Een andere mogelijkheid is per mail naar ledenadministratie@svod.nl. De opzegtermijn bedraagt één maand!. Mondelinge opzeggingen kunnen niet verwerkt worden.
 
 
Locatie Gymnastiek lessen
 
Voor de gymnastieklessen kunt u terecht op de volgende onderstaande locaties.
  • KEI13 Wezenland 582 te 7415 JM Deventer.
  • Turnhal SVOD De Scheg: Piet van Donkplein 1 Deventer.
Wilt u meer informatie over Gymnastiek bij SVOD:
Voor meer informatie over gymnastiek kunt u contact met ons opnemen via onderstaand e-mail adres
 
KEI13
Wezenland 582
Deventer
Sportcentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1
Deventer
© 1997 - 2021 SVOD Deventer
Alle rechten voorbehouden