Afdelingen -> Freerunning

Freerunning

Publicatie: 22-09-2017

Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je je zo snel en vloeiend mogelijk van A naar B wilt verplaatsen en daarbij verschillende obstakels overwint met allerlei sprongen, salto’s en andere trucs. Lichaamsbeheersing, functionele kracht, vrijheid in beweging en creativiteit zijn belangrijke pijlers in het Freerunning.

De freerun-lessen bij SVOD worden in een gymzaal aangeboden door Grip Freerunning onder leiding van Sebastiaan van Praag en Seije Groenveld. De professionele Freerun trainers van Grip Freerunning zijn al jaren actief op het gebied van Freerunning en bieden de kinderen gevarieerde en uitdagende lessen aan. www.gripfreerunning.nl.

De training kan op donderdag & vrijdag gevolgd worden; zie lesrooster . Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere keren per week te trainen, er geldt dan een contributie kortingsregeling. Informatie over de contributie vindt je hier.

Heb je belangstelling voor een vrijblijvende proefles, mail dan even naar de leiding: freerunning@svod.nl om te kijken in welke groepen er nog plek is. Vragen of opmerkingen? Mail gerust.

 

KEI13
Wezenland 582
Deventer
Sportcentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1
Deventer
© 1997 - 2022 SVOD Deventer
Alle rechten voorbehouden