Actueel -> Nieuws Archief -> SVOD pakt goud op minitramp bij Provinciale springwedstrijden
Nieuwsbrief maart 2022
Nieuwsbrief december 2021
Nieuwsbrief oktober 2021
Nieuwsbrief september 2021
Jan Hoeve 50 jaar docent SVOD
Welkom op onze vernieuwde website

SVOD pakt goud op minitramp bij Provinciale springwedstrijden

Publicatie: 01-11-2015
Nunspeet - Tijdens de Overijsselse Kampioenschappen Springen te Nunspeet hebben de dames van gymnastiekvereniging SVOD een gouden medaille ontvangen op het onderdeel minitramp. De groep bestaande uit Saskia Groen, Elisa en Saskia Wagenaar, Kim en Sanne Scholte van Mast, Demi Peeters en Evita Bartels, wisten met 0,1 punt KEV uit Vriezenveen voor te blijven.
 
Uitkomend in de C-lijn senioren moesten ze beginnen op het onderdeel minitramp pegasus. Zelfs bij de doorgewinterde senioren vierden de zenuwen hoogtij. Voor vele dames van de groep was het hun eerste wedstrijd sinds jaren. Bij dit onderdeel waren de landingen niet altijd volmaakt en belandden ze in de middenmoot van het klassement. 
Gelukkig voor hen  diende gelijk daarna het minitrampspringen aan, waardoor ze beter met de wedstrijdspanning om konden gaan. Goed uitgevoerde sprongen en mooie salto’s met enkele en zelfs dubbele schroef bleken goed te zijn voor de eerste plaats en de titel van Overijssels Kampioen. Een geweldige prestatie en een slaagde dag voor deze seniorengroep van SVOD.
 

Op de foto vlnr:
Elisa Wagenaar, Kim Scholte van Mast, Demi Peeters, Saskia Wagenaar, Saskia Groen, Evita Bartels en Sanne Scholte van Mast

 

KEI13
Wezenland 582
Deventer
Sportcentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1
Deventer
© 1997 - 2023 SVOD Deventer
Alle rechten voorbehouden