Actueel -> Nieuws Archief -> Goede resultaten trampolinespringers
Nieuwsbrief maart 2022
Nieuwsbrief december 2021
Nieuwsbrief oktober 2021
Nieuwsbrief september 2021
Jan Hoeve 50 jaar docent SVOD
Welkom op onze vernieuwde website

Goede resultaten trampolinespringers

Publicatie: 13-05-2014

Afgelopen zaterdag 10 mei was SVOD uitstekend vertegenwoordigd door de selectie van de trampolinespringers. Er zijn maar liefst 6 medailles behaald door onze leden!

Onder leiding van Marissa Edelenbos hebben 7 leden hard gewerkt en mooie oefeningen laten zien op de trampoline bij RGV Ruurlo. In de categorie D-jeugd hebben Talitha Mast, Maureen Fredriks, Kees Huisman en Cecile Hopman prachtige resultaten neergezet. Bij de meisjes behaalde Talitha Mast een 2e plaats en Maureen Fredriks een 3e plaats. Bij de jongens behaalde Kees Huisman een verdiende 1e plaats. Bij de gemengde groep behaalde Cecile Hopman een mooie 3e plaats.

Bij de pupillen heeft Nikki Garritsen een mooi resultaat behaald met een 6e plaats. Bij de E-jeugd heeft Zoey Voordes eveneens een mooie 6e plaats behaald. Bij de D-pupillen heeft Yasmin met haar oefening een 11e plaats behaald. Het mag dan geen podiumplaats zijn, maar desalniettemin een resultaat om trots op te zijn! Wij als bestuur zijn het in ieder geval!

Tot slot hebben bij het synchroom springen Maureen Fredriks en Talitha Mast een 3e plaats verdiend.

Na zo hard te hebben getraind mogen maar liefst 3 trampolinespringers naar het NK in Ahoy! Dat wordt uitkijken naar de Fantastic Gymnastics op 21 en 22 juni in Rotterdam. Succes allemaal!

KEI13
Wezenland 582
Deventer
Sportcentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1
Deventer
© 1997 - 2023 SVOD Deventer
Alle rechten voorbehouden