Actueel -> Nieuws Archief -> Wouda 6e plaats in de Finale

Wouda 6e plaats in de Finale

Publicatie: 11-05-2014
Drie recreatiemeisjes deden mee aan de KNGU wedstrijden in de 6e divisie! Dit seizoen hebben drie meisjes van SVOD,  Evi Serano, Sylvie Turubassa en Wouda Dingemanse meegedaan aan de regiowedstrijden in de categorie instap 6e divisie. Het was een feest.
 
De eerste wedstrijd was in Losser en hier mochten de meisjes zich meten met meisjes van andere verenigingen, waarvan sommigen wel wat meer uur in de week trainen of zelfs in een selectie zitten. De tegenstand was dus groot. De meisjes mochten voor deze wedstrijd een wedstrijdpakje van de selectie dragen, wat op zich al geweldig was. Ze straalden dan ook alle drie op de wedstrijdvloer en lieten zien dat ze met veel plezier hun oefeningen turnden!
Er werden hier en daar wat kleine foutjes gemaakt, maar in het algemeen lieten de meiden zien dat ze al heel wat geleerd hadden!  Evi deed voor het eerst een goede handstand platval en alle drie de meiden bleven op de lastige balk keurig staan. Na deze eerste wedstrijd mocht Wouda met haar 8e plaats direct door naar de finale.  
Sylvie eindigde op een 14e plaats en was net niet door naar de finale. Zij mocht samen met Evi tijdens de play off wedstrijd in Almelo opnieuw laten zien wat ze waard was.  Beide meiden lieten hier een goede wedstrijd zien, waarbij Evi op een nette 14e plaats eindigde en Sylvie zelfs de 12e plaats behaalde.
 
Voor Wouda was er nog een finalewedstrijd in Heino. De concurrentie (33 deelnemende turnsters) was hier weer heel groot. Wouda turnde een heel stabiele wedstrijd en liet als een van de weinige turnsters een mooie gesloten handstand op balk zien. Zij eindigde uiteindelijk in de top tien met een 6e plaats. Een geweldige prestatie!!
Bij alle wedstrijden ontvingen de meiden een mooi diploma als aandenken…
 
V.l.n.r.: Wouda, Sylvie en Evi
 
 
 
KEI13
Wezenland 582
Deventer
Sportcentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1
Deventer
© 1997 - 2023 SVOD Deventer
Alle rechten voorbehouden