Actueel -> Nieuws Archief -> Bronzen plak voor Iris Teunisse op kerstturntoernooi
Nieuwsbrief maart 2022
Nieuwsbrief december 2021
Nieuwsbrief oktober 2021
Nieuwsbrief september 2021
Jan Hoeve 50 jaar docent SVOD
Welkom op onze vernieuwde website

Bronzen plak voor Iris Teunisse op kerstturntoernooi

Publicatie: 31-12-2012

In het laatste weekend van 2012 waren de turnsters van FAME SVOD nog uitgenodigd om deel te nemen aan het kersttoernooi in Nijmegen. Een leuke, andere opzet omdat het voor de pupillen 1e en 2e divisie, (verplichte oefenstof) ging om een teamwedstrijd.

Enigszins gehavend verscheen het  pupillenteam van FAME SVOD aan de start; door blessures, ziekte en vakantie was een optimale prestatie al uit zicht. Noobi Kleine Schaars turnde nagenoeg foutloos en behaalde het hoogste puntenaantal bij elkaar, Sefanja Timisela kon ook weer een meerkamp turnen maar was na griep nog niet topfit en dit was terug te zien in haar oefeningen. Roos Temmink moest helaas 2 vallen van balk incasseren en maakte een dure fout op vloer, maar liet wel zien dat ze ontzettend netjes kan turnen. Danique Wolters liet zien goed terug te komen van een lastige handblessure en turnde bijna alle oefeningen weer volledig, een mooi vooruitzicht voor de volgende regiowedstrijd.

Bij de jeugd nam Iris Teunisse deel namens FAME-SVOD. Voor deze categorie waren er per toestel prijzen te verdienen. Iris turnde op haar eerste toestel een moeilijk nieuw element maar moest hiermee helaas de balk verlaten; strak turnen zorgde hier toch nog voor een keurige 6e plaats. Ook op brug werd een fout gemaakt en vloer ging naar behoren maar mist Iris nog wat moeilijkheid. Op sprong wist Iris wel te overtuigen en  liet ze 2 goede tsukahara's te zien, samen goed voor een 3e plaats en een verdiende bronzen plak! Ook in het nieuwe jaar staan er weer de nodige turnwedstrijden op het programma, waarin de turnsters van FAME SVOD opnieuw zullen proberen een rol van betekenis te spelen.
 
KEI13
Wezenland 582
Deventer
Sportcentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1
Deventer
© 1997 - 2023 SVOD Deventer
Alle rechten voorbehouden