Actueel -> Nieuws Archief -> SVOD goed vertegenwoordigd tijdens Fantastic Gymnastics NK 2012
Nieuwsbrief maart 2022
Nieuwsbrief december 2021
Nieuwsbrief oktober 2021
Nieuwsbrief september 2021
Jan Hoeve 50 jaar docent SVOD
Welkom op onze vernieuwde website

SVOD goed vertegenwoordigd tijdens Fantastic Gymnastics NK 2012

Publicatie: 11-07-2012

Halverwege juni was het  Ahoy Sportpaleis het decor voor oa de Nederlandse Kampioenschappen turnen (dames & heren),  ritmische gymnastiek, acrogym, trampolinespringen jazzdans, streetdance en rhönradturnen. De NK’s van bijna alle gymsporten in één weekend en op één locatie, dat is ‘Fantastic Gymnastics NK 2012.

Naast deze NK’s zijn er wedstrijden om de Ahoy Cup voor turnsters van de 1e en 2e divisie.
Ook SVOD is vertegenwoordigd in meerdere disciplines. En niet zonder succes, met als hoogtepunt de prolongatie van de NK titel bij de Ritmische gymnastiek groeps1A. De groep bestaande uit Lineke Schurink, Marlies Ipskamp, Tessa van Otterloo, Samantha Meijer en Charlotte Fifis wist de concurrentie ruim voor te blijven en won zo de 3e titel op rij.

Ook bij het dames turnen was FAME SVOD vertegenwoordigd. Seniore Lynn Jens had zich tijdens het NK 1e divisie weten te plaatsen voor de Ahoy Cup, waar de beste 12 turnsters een gooi konden doen, om zich te plaatsen voor de toestelfinales op het podium. Helaas verliep de wedstrijd niet helemaal naar wens en slaagde Lynn er niet in om de finales te halen.
Bij de eredivisie hadden Juniore Lisa Logchies en Seniore Elze Geurts als doelstelling een plaats te bemachtigen in de top 10 van het klassement. Daar slaagden beide turnsters in met een uitstekende 9e plaats. Ook mochten beiden een dag later terug komen voor de toestelfinales waar de beste 8 turnsters op ieder toestel nogmaals in actie komen. Lisa had zich zelfs als 4e weten te plaatsen voor het onderdeel sprong. Helaas verliepen deze finales iets minder succesvol, maar met een 5e plaats op balk en 6e plaats op brug voor Elze en  2 x de 8e plaats voor Lisa kunnen ze zeer tevreden terug kijken op dit Fantastische turnweekend.

 

KEI13
Wezenland 582
Deventer
Sportcentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1
Deventer
© 1997 - 2023 SVOD Deventer
Alle rechten voorbehouden